Сім'я Колкерів була заснована у 1984, коли я (Джеф) та Пем одружились. Починаючи з 1986 року, ми жили у передмістях м.Атланта, шт. Джорджія і благословенні десятьма дітьми.
Я був спасенний, коли навчався у старших класах у Вестмінстерській Академії (Корал Ріджзької Пресвітеріанської Церкви) у Форт-Лаудердейлі, шт. Флоріда. На протязі наступних семи років я приймав активну участь у програмі Еванджелізм Експложн (Evangelism Explosion), Корал Рідж Міністріз (Coral Ridge Ministries) та Інтерварсіті Крісчіан Фелоушип (Intervarsity Christian Fellowship). У той же час я навчався у Флорідському Державному Університеті.

З тих пір, як Пем прийшла до Господа у 1997 році, ми молились і шукали, як нам посвятити себе самих та наших дітей шуканню перше Божого Царства, вірячи, що Він буде вести і забезпечувати нас у кожній сфері нашого життя. І як Він, надзвичайним чином, забезпечував нас! Багато благословивши нас дітьми, Він ніколи не залишив нашу сім'ю без Свого забезпечення. Бог вів нас дорогами, якими ми ніколи не відважились би іти самі. Переїзд у невеликий дім і зміна життєвого стилю, так щоб Пем могла бути вдома разом з дітьми. Він переконав нас навчати дітей удома і вірно зрощував їх у мудрості, у той час, як ми продовжували шукати Його понад усе. Після багатьох успішних років на посаді віце-президента по продажу для двох хімічних виробників, Бог повів мене у започаткуванні своєї власної компанії, що надало мені можливість зайнятись організацією продажу і використати це як інструмент для учнівства та свідкування. Бог благословив нас п'ятьма успішними роками будування компанії, яка, з Його щедрості, зростала з кожним роком і це ще одне свідчення Його забезпечення для нас.

З тих пір, як я і Пем прийшли до Христа, ми маємо серце за втраченими. Також наше серце болить за сиротами, і особливо з тих пір як нам стало відомо про кризу у сиротинцях у Румунії. Ми шукали можливостей для всиновлення дітей зі Східної Європи декілька раз, та кожного разу Бог благословляв нас ще однією, або й двома з наших власних дітей.


Цунамі, яке опустошило Південну Азію, підняло питання місії та сиріт, і Божий план для нас почав відкриватись чіткіше. Ми почали поститись та молитись про те, що Він хоче для нас. Його відповідь була, щоб ми ішли та служили, шукаючи втрачених і служачи духовним потребам сиріт та покинутих дітей. Але замість Азії Бог звернув нашу увагу на Східну Європу, та особливо на Україну, як на наше місіонерське поле. До того ми не знали і не говорили багато про Україну, але Він широко відкрив двері, прокладаючи дорогу Своєму плану для цієї „нової пори” в нашому житті. Цього разу, як ми почали краще розуміти Його плани, нам було не обхідно пам’ятати про Його вірність до кожного з нас, щоб ми могли довіряти і слідувати!


Дуже швидко ми почули про Молодь з Місією (МзМ) Youth With A Mission (YWAM) та надзвичайні можливості і навчання доступне через них. Тоді ми задумались: „ А як же ми справимось з цим фінансово?” Ми знали, що рам потрібно буде передати наш бізнес, який був джерелом наших прибутків. І знову Бог показав Свою вірність. За дуже короткий час, як новини про наше покликання поширились, багато друзів та віруючих, яких ми ніколи не знали і ще не зустрічали, почали пропонувати нам свої молитви та фінансову підтримку.


Нещодавно я закінчив шестимісячну навчальну програму з МзМ, частина якої проходила на Україні. Тепер я знову приєднався до своєї сім’ї та дружини, і ми готуємось до переїзду нашої сім’ї на Україну для повно-часового служіння, ми плануємо зробити це цієї осені.


Як Незалежні Місіонери, наша сім’я буде шукати того, щоб виконати Велике Доручення (Мат. 28:19-20) і одночасно працюючи у служінні милосердя у притулках і сиротинцях, служачи десяткам тисяч бездомних українських вуличних дітей. Існує надзвичайна потреба у проповідуванні Євангелії цьому поколінню дітей, так, щоб потужне послання про відкуплення і надію могло переповнити їхні життя і принести переміни для них, їхніх сімей, спільноти та народу.


В той час, як ми розпочинаємо нашу подорож, ми запрошуємо вас приєднатись у служінні Його Царству через молитву і підтримку.


Для отримання більш детальної інформації, будь-ласка зв’яжіться з нами.